(VIDEO) VOJAŽ PROGOVORIO O BIVŠOJ: Sviđa mi se u kom pravcu ide BRESKVICA!

Autor: Republika.rs/M.P

Zabava

21.07.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović poznatr pod nadimkom Vojaž nakon ljubavnog kraha sa Breskvicom, posvetio se karijeri i fanove obradovao novim pesmama. U intervjuu za Republiku

Foto: youtube.com/Republika
Vojaž otvorio dušu za Republiku

Vojaž je pred kamerama Republike odgovarao na sva ona pitanja koja su zanimala javnost i otvoreno progovorio kako o karijeri i budućnim planovima, tako i o svom emotivnom životu, pa i o bivšoj velikoj ljubavi Breskvici.

 

 

Pomalo je bila neočekivana saradnja sa Rastom?

- Jeste, čak je i za mene bila neočekivana. Kada smo započinjali projekat i uopšte saradnju, nismo zamišljali da će biti duetstka pesma, već smo se našli samo radi umetnosti. 

S obzirom na to da je poznato da je tvoj otac bio telohranitelj Zoranu Đinđiću, koliko ti njegovo ime  u javnom svetu daje satisfakciju da budeš još bolji ?

- Prezime koje ja nosim mi je samo dodatni motiv da budem što uspešniji. Osim toga, moja želja, rad i trud za ispunjenje nekih snova me čine boljim!

Od kako si postao slobodan, spajaju te sa raznim ženama sa javne scene. Koliko tu ima istine?

- Tu zapravo nema uopšte istine. Razumem da mnoge ljude zanima: Vojaž je slobodan, nema devojku, tako da svi ti naslovi i navodi da sam sa nekim sa estrade, nisu tačni. Većinu tih žena lično ni ne poznajem.

 

Šta nam je sve Vojaž otkrio pogledajte u videu na početku teksta!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading