ESTRADA UZDRMANA ZBOG FILMA EKSPLICITNE SADRŽINE MARINE TUCAKOVIĆ: Otkriveni šokantni detalji JAVNIH BAHANALIJA, OPIJANJA I KORIŠĆENJA NARKOTIKA!

Autor:

Zabava

21.07.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estrada uzdrmana zbog filma Marine Tucaković!

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Marina Tucaković je stvarala popularne izvođače, menjala im život iz korena, ali i znala sve njihove tajne, stresove, besove i poroke...

Istorija i dešavanja na domaćoj estradi i te kako inspirišu scenariste i reditelje. Snimljena je serija i film o kantautoru Tomi Zdravkoviću, počinje snimanje serije o Aci Lukasu, a poslednji projekat koji je najavljen biće igrani film o životu i karijeri najpoznatijeg i najplodonosnijeg tekstopisca na prostorima bivše Jugoslavije - Marini Tucaković.

Izvor blizak hitmejkerki iznosi detalje o filmu, ali i napominje da pored umetničke vrednosti ovo ostvarenje može da pruži i skandalozne informacije o pripadnicima domaćeg šou-biznisa.

- Nema sumnje da su pripadnici estrade u panici. Radeći s njima, Marina je na osnovu njihovog života pisala čuvene stihove, pa pevači i pevačice sada strahuju šta bi sve u filmu moglo da se otkrije o njima s obzirom na to da ona zna apsolutno sve – otkrio je izvor.

- Oni pred Marinom i Futom nisu imali tajne. Pred njima su se opijali i drogirali, u njihovu kuću dolazili kad god su hteli, tu su spavali, bahanisali, jeli i pozajmljivali novac. Na sve to, nije mali spisak onih koji su im ostali dužni pare za cele albume i velike hitove koje je Marina napisala. Film se neće baviti strogo i samo estradom, ali odsustvo najvećih zvezda i tračeva o njima u filmu o Marini je nemoguće. Baš zato mnogi od njih strahuju – objašnjava izvor i dodaje da su je neki od njih već zvali da je mole da ništa ne otkriva, prenosi Alo.

BONUS VIDEO: 

ROMANA O MISTERIOZNOM ČOVEKU ZBOG KOG JE BILA U ZATVORU!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Ami

21.07.2021 08:19

Pa....trebalo bi se saznati- ZASTO NE.Istina ne bi trbalo da boli nego da s njom naucis da zivis- ZIVOT nikog ne mazi...pa ni poznate licnosti.