RELJA VESNI ZABRANIO DA DOĐE NA PROSLAVU POVODOM ROĐENJA UNUKE? Nova DRAMA u pevačicinoj porodici!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović i Nikolija Jovanović dobili su drugu ćerku i tim povodom organizovali slavlje, ali njemu nije prisustvovala i bebina baka, pevačica Vesna Zmijanac.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Vesni zet zabranio da dođe na slavlje

Nakon što se beba rodila i lekari potvrdili da je sve proteklo u najboljem redu, ponosni otac Relja Popović za prijatelje je organizovao proslavu.

Ipak, ovoj manifestaciji nije prisustvovala i Nikolijina majka, pevačica Vesna Zmijanac. Navodno, razlog tome je što joj je Relja zabranio, piše Kurir.

Zmijančevoj je zet udario embargo na slavlje, ali zato je on za svoje najbliže prijatelje upriličio žurku, kojoj tašta iz nepoznatog razloga nije prisustvovala. Pevačica nije imala kud pa je slavlje otkazala, te je u svoj stan pozvala samo najbliže komšinice i počastila ih. Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvezda izbegava da se pojavljuje u javnosti, piše pomenuti mediji.

Foto: printscreen
Slavlje bez Vesne

Godinama unazad spekulisalo se da Vesna nije u dobrim odnosima sa zetom, te da je često sa njima u raznim sukobima, međutim, oni su to uvek demantovali.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
sara

21.07.2021 13:48

Ne vidim ništ loše što mladi hoće da se zabave i počaste, starimakoji imaju meru, svakako nije nesto tamo!!!!!.