(FOTO) DARKO LAZIĆ MEĐU BARBARINOM PORODICOM: Pevač pokazao kako uživa sa novom devojkom, a društvom im pravi ON!

Autor:

Zabava

20.07.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne krije svoju ljubavnu romansu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak
Darko sa Marinom i Barbarom

Pevač Darko Lazić ne krije svoju novu ljubavnu romansu sa pevačicom i koleginicom Barbarom Bobak, a sada je isplivao detalj koji je sve šokirao. Naime, na drutšvenoj mreži Instagram Darko je objavio snimak šta radi u slobodno vreme, a tom prilikom jasno se može videti da je u društvu lepše polovine.

Lazić je snimio piliće okreće na ražnju i kako se opušta uz koju čašiću više, a tom priliko je označio Barbarin profil, ali ono što je još zanimljivije jeste što je ispod njenog imena dodao i ime njenog brata Gabrijela.

RepublikaFoto: Instagram, ST/N. Pančić
Darko
Foto: ST/N. PANČIĆ

Darko postaje otac treći put!

Numerolog Ivana otkrila nam je u razgovoru da će Darko Lazić postati otac treći put sledeće godine na proleće, kao i da će majka njegovog deteta biti iz inostranstva. Podsetimo, Darko je pre nekog vremena doneo odluku da se preseli u Nemačku, pa se dovodi u pitanje da li će baš tamo postati ćale.

 

Definitivno da je Darku ova promena u životu prijala, iako se dosta spekulisalo o navodonoj njegovoj ljubavnici koja se tek sada pojavila, pevač je pokazao koliko ga ,,zli jezici" ne dotiču, te da je usresređen na svoju sadašnju vezu sa Barbarom, pored koje uživa u svakoj sekundi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading