KARLEUŠIN MUŽ LETUJE SA CECINOM DRUGARICOM: Nova romansa fudbalera Tošića, pao na čari pevačice!

Autor:

Zabava

20.07.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić i Marina Visković smešteni su u hotelu "Splendid" u Budvi, idu na iste plaže i treniraju zajedno u teretani

RepublikaFoto: instagram.com
Duško i Jelena

Suprug Jelene Karleuše Duško Tošić letuje sa njenom koleginicom Marinom Visković u hotelu "Splendid" u Budvi. Ekipa Srpskog telegrafa na moru upratila je ovo dvoje "slučajnih partnera" u više navrata na istim lokacijama.

Prvo su oboje bili na plaži na Pržnu, gde se fudbaler suprotstavio našem foto-reporteru, koji je radio svoj posao, i tražio mu da izbriše fotografije, verovatno se plašeći da ne uslika nešto što ne želi da se zna. Na samo pedesetak metara od Tošića u istom tom momentu i na istoj plaži ludo se zabavljala Marina sa drugaricama. Da je previše slučajnosti, govori i to što su kasnije uhvaćeni kako zajedno treniraju u teretani u sklopu hotela u kom oboje odsedaju.

Duško i ja se znamo deset godina, rekla je pevačica kao iz topa kad je shvatila da su provaljeni

RepublikaFoto: printscreen
Duško

- Duško je u "Splendidu sa ćerkama Atinom i Nikom, bez supruge Jelene, dok je Marina u hotelu sa Karleušinom i svojom zajedničkom stilistkinjom. Iako je moguće da se sve podvede pod slučajnost, šuška se da je pevačica u kombinaciji sa fudbalerom. Drugarice su je na plaži zezale da je našla milionera, a ona se samo zadovoljno smeškala - priča izvor koji se zatekao u blizini i dodaje:

- Iako na plažu ne idu zajedno, uvek su u neposrednoj blizini da mogu da se gledaju i drže na oku jedno drugo. Međutim, u hotelskoj teretani su se malo opustili, pa su svi prisutni primetili da njih dvoje imaju neki kontakt. Dok su vežbali u teretani, delovali su kao da su bliski. Tošić je sve vreme prilazio Viskovićki da bi joj pokazao kako pravilno da radi neke vežbe. Ona ga je s osmehom i pažnjom slušala i trudila se da najbolje što može iskoristi njegove savete.

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official
Marina sa Duškom?

Nakon preznojavanja u teretani, kontaktirali smo s pevačicom da proverimo da li je Tošić taj milioner kog pominju njene drugarice, a ona se od srca nasmejala, pa sama pomenula Duška i pre nego što smo stigli da kažemo da mislimo na njega.

- U teretani je bilo mnogo ljudi zbog nevremena - nespretno je odgovorila kada smo je pitali s kim je išla da trenira, a na potpitanje da li je "trener gratis" rezervisan samo za nju, nasmejala se i odala da je vežbala sa Tošićem.

- Duško i ja se znamo deset godina - rekla je kao iz topa, te potvrdila naša saznanja da je s Jeleninim mužem bila prisna u teretani.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Karleuša posmatra

BONUS VIDEO: 

TOŠIĆ NAPRAVIO SKANDAL: Obezbeđenje uletelo, ZABRANILI SLIKANJE FUDBALERA!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading