PLAŠIM SE DA ME NE UBIJU: Ljupka Stević nakon pljačke za Srpski telegraf!

Autor:

Zabava

20.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni Simićeva pomoć ne treba kad je država tu. Policija radi svoj posao. Ovo je ozbiljno krivično delo, kaže pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Oglasila se nakon nove pljačke!

Ljupka Stević u strahu je za život nakon što joj je opljačkan stan u Beogradu dok je ona u bila u Crnoj Gori, gde je imala zakazan nastup. 

Naime, Ljupka je za Srpski telegraf istakla da još ne može da se smiri nakon pljačke, tokom koje su joj odneli bukvalno sve vredno što je imala, te nam je priznala da je uplašena za bezbednost. 

 
 

- Ja ne znam više šta da ti kažem posle svega. Unakazilu su me ovaj put, osakatili su me. Sve što imam su mi uzeli. Meni je glava u torbi. Katastrofa mi je u životu. Plašim se da mi se nešto ne desi, šta je sledeće, još da me ubiju, da mene ukradu, šta - kaže pevačica i napominje da za sada nema nikakve informacije iz policije, ali da se nada da će provalnik brzo završiti iza rešetaka: 

Glava mi je u torbi, osakatili su me 

 
- Ne znam šta da mislim i u koga da sumnjam. Neka policija radi svoj posao, ali ovaj put se nadam da će provalnika naći i zatvoriti. Ovako nisam mirna, ne znam ni šta da mislim. 


 
Nakon ovoga pitali smo Ljupku da li je posle pljačke kontaktirala s bivšim dečkom generalom Dragišom Simićem, te da li se našao da joj nešto pomogne. 

Ljupka: Naselje gde ja živim je zaštićeno i ima mnogo policije. Šta se sada desilo, zašto baš ja, ne znam 

 
- Nemoj da petljamo taj ljubavni deo i estradni sa stvarno nekom ozbiljnom pričom. Ljubiša me nije pozvao, mi se ne čujemo uopšte. Nas dvoje nemamo nikakvu komunikaciju. Meni Simićeva pomoć ne treba kad je država tu. Policija radi svoj posao. Ne treba mi bilo čija pomoć. Neću da mešam ljubavni život sa ovom situacijom, ovo je ozbiljno krivično delo. Ljudi su me uništili. Naselje gde ja živim je zaštićeno i mirno i ima mnogo policije, čak i u toku noći. Šta se sada desilo, kako se desilo, zašto baš ja, ne znam. Taj odgovor će mi dati policija. 


 
Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, provalnik je u stan navodno ušao kroz prozor, koji je prethodno razvalio. Iz stana je odnet zlatan nakit, kao i suma od oko 10.000 evra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading