JEDNOM SAM SE UDALA I NIKAD VIŠE: Folk zvezda se pojavila u Budvi u beloj haljini poput venčanice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bela haljina nije venčanica, kako se svima čini. Nema simbolike, poručila je Svetlana Ražnatović, koja je u nedelju otvorila sezonu u "Top hilu".

RepublikaFoto: Miloš Ćetković
Na scenu je izašla u venčanici!

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je sezonu u budvanskoj diskoteci "Top hil", koja je bila puna do poslednjeg mesta, a pred publikom se pojavila u beloj haljini poput venčanice prekrivenoj kristalima, što je oduševilo publiku. 
 

- Drago mi je što sam ove godine otvorila diskoteku "Top hil". Kako čujem od vas, i kompletna turistička privreda se radovala mom dolasku u Crnu Goru. Dugo se nije radilo - rekla je Ceca za Srpski telegraf i istakla da je svaka sličnost između njene haljine i venčanice slučajna: 

 Bogdan i ja ljubav i posao ne mešamo 

- Bela haljina nije venčanica, kako se svima čini. Nema simbolike. Jednom sam se udavala i više ne planiram. Svi se pitaju gde je Bogdan, ali kao što je ovo meni posao, tako je i on imao poslovnih obaveza. 

RepublikaFoto: printscreen

Tasa uživala sa dečkom i Breninim sinom s devojkom 
 


U krcatom klubu u Budvi u publici se našla i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović sa društvom. Ona i njen dečko Đorđe Kuljić uživali su zajedno sa Breninim sinom Viktorom Živojinovićem i njegovom devojkom Sandrom. 

I pred polazak za Crnu Goru Cecu su na aerodromu u Beogradu ispratili novinari, kojima je tom prilikom otkrila zašto njenog emotivnog partnera Bogdana Srejovića nema na njenim nastupima, pa je i u Budvu otputovala bez njega, sa svojim saradnicima. 
 
- Zašto mora da ide sa mnom na nastupe? Svako radi svoj posao, ne mešati privatnost i emotivnu vezu u posao - poručila je kratko vidno raspoložena pevačica zbog svog nastupa u Budvi. 

Bogdan ne mora da me prati u stopu 

 

Inače, pevačica je u nedelju uveče u Budvi ređajući svoje hitove napravila ludu žurku za pamćenje, a sve je još više oduševila kada se u jednom trenutku pred više od 8.000 ljudi izula i bosa nastavila s koncertom. Kada je završila s nastupom, Ceca je istrčala bosa sa scene i tako otišla do kola, ne marivši za cipele koje joj je menadžer ostavio da obuje. Međutim, ovo nije prvi put da velika folk zvezda iznenadi publiku prizemnošću. 
RepublikaFoto: Miloš Ćetković

Filip Krajinović podržao Cecu 


 
Na Cecinom koncertu u budvanskoj diskoteci viđen je i teniser Filip Krajinović. On je uz njene hitove đuskao s pevačicinim frizerom i kućnim prijateljem Stevanom Radivojevićem, te joj je na taj način i on pružio prijateljsku podršku.

Podsećanja radi, na koncertu u Ljuboviji nije pobegla i prekinula koncert kada je kiša počela da pada, već je zajedno sa svima koji su došli da je slušaju kisnula celu noć i pevala svoje najveće hitove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

19.07.2021 17:48

Baba u venčanici. Ima li ona mozga?