(FOTO) ILDA ŠAULIĆ ŠOKIRALA! Pevačica REŠILA DA PROMENI KARIJERU, porodica i prijatelji u NEVERICI!

Autor:

Zabava

19.07.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić rešila je da promeni svoje usmerenje, pa je sve iznenadila početkom nove karijere.

Foto: instagram.com/ildasaulic
Ilda Šaulić

Pevačica Ilda Šaulić je godinama pre nego što se upustila u muzičke vode bila zaljubljenik u tenis koji je aktivno trenirala, a sada je rešila da se vrati prvoj ljubavi, ali u ulozi trenera.

Naime, ona sa svojom ćerkom provodi vreme u Americi gde joj muž živi i radi, a sada je odlučila da do septembra bude teniski trener i to deci, a onda se vraća u Beograd svojim radnim obavezama.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako trenira dečicu i koliko uživa u tome. Ono što je zanimljivo jeste to da kada god su se u Beogradu održavali teniski turniri humanitarnog karaktera u kojima su učestvovale poznate ličnosti, Ilda je bila ta koja se latila reketa, a neretko i pobeđivala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Ono što malo ko zna jeste da je tenisom počela da se bavi sa samo šest godina i na VTA listi svojevremeno se našla među 500-600 igračica, a uzor joj je bila teniserka Monika Seleš.  Često je putovala i provodila vreme po teniskim kampovima u Evropi i Americi. Međutim, sa 18 godina je odustala do tenisa, jer više nije mogla da izdrži tempo koji je sportski život nosio, a po želji svoje bake okrenula se muzici.

Priznala je da joj nastupi nedostaju, ali da su joj prioriteti drugačiji, te da joj je sada porodica na prvom mestu.

Foto: Promo foto
Ilda i ćerka Ema

Osim toga što daje časove tenisa u Americi i njena ćerka Ema rešila je da se oproba u ovom sportu, zbog čega je Ilda veoma srećna

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading