(VIDEO) POZNATA INFLUENSERKA ZAGRMELA SA NOVOM PESMOM: Amina Efendić otkrila kako je došlo do snimanja numere, PA SE PRISETILA POČETAKA!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

19.07.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inflenserka, glumica i pevačica Amina Efendić, svojim pratiocima predstavila je novu pesmu "Bez tebe sam ko luda", te je tom prilikom posetila studio portala Srpskog telegrafa, Republika.rs.

RepublikaFoto: Dušan Milenović / republika
Amina Efendić

Amina Efendić pred našim kamerama prisetila se svojih početaka, ali i otkrila kako je oduvek imala želju da snimi pesmu kakva je baš "Bez tebe sam luda". 

AMINA EFENDIĆ PROGOVORILA O POČETCIMA: "Prvi video sam snimila telefonom sa rokovnikom u ruci!"

- Imala sam želju, ali se nisam ranije usudila da uradim ovako nešto. Stupila sam u kontakt sa Harisom Rahmanovićem Prikijem, i on je tačno na prvu prihvatio moj vajb kako sam zamislila pesmu, i tako je nastao ceo projekat - priča Amina za Republiku. 

Osim što je influenserka, Aminina profesija je gluma, pa je samim tim kompletnu organizaciju spota uradila potpuno sama. 

- Osoba sam koja voli sve sama da organizuje, tako je bilo i sa spotom. Sve je išlo preko mene. Sve je bila moja ideja scene, jer volim da sve ima neku svoju priču, a ne samo iseckano - priča lepa tuzlanka. 

U razgovoru sa nama prisetila sa snimanja svog prvog videa za Jutjub, pa nam je otkrila stidi li se nekog klipa sa početka karijere. 

- Ja uvek kažem da sam osoba koja se ne stidi ničega. Sve se nekako dešava sa razlogom. većina na početku ne zna kako da edituje video. Moj prvi video je sniman mobilnim telefonom, a meni je bilo toliko neprijatno što pričam sa telefonom da nisam znala šta da radim. Snimila sam video deset činjenica o sebi, gde sam ja u ruci držala rokovnik i čitala odgovore kao da se radi o nekom drugom, a ne o meni - prisetila se kroz osmeh Amina. 

Kompletan razgovor sa Aminom pogledajte u videu na početku teksta! 

BONIS VIDEO: 

CECA NAKON NASTUPA BOSA OTIŠLA U HOTEL: Pevačica zapalila Top Hil!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading