DARKU NEKO MORA DA STANE NA PUT: Oglasila se Barbarina RODBINA, pa pripretila Laziću: PRATIMO SVAKI NJEGOV KORAK!

Autor:

Zabava

19.07.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku Lazić se ne piše dobro ako povredi Barbaru, njena familija je spremna da učini sve da bi je zaštitili.

Foto: Instagram, ST/N. Pančić
Darko Lazić i Barbara Bobak

Pevač Darko Lazić otpočeo je vezu sa koleginicom  Barbarom Bobak, a njihov početak veze propraćen je nizom skandala. Sada su se oglasili Barbarini rođaci i prokomentarisali njen i Darkov odnos, prenosi Skandal.

Naime, oni su istakli da su očajni zbog njihove veze, te da ne mogu da shvate da je pored svih skandala i lošeg glasa koji bije Darka, Barbara pristala da bude u vezi sa njim.

 

 

Prema rečima jedne od rođaka, oni se svi brinu za Barabaru, a ukoliko i njoj napravi dete pa je ostavi, piše mu se crno. 

- Tom dečku neko mora da stane na put, on se samo igra sa tim devojkama, a onda im napravi dete, bude malo sa njima i ostavi ih! - priča rođaka Darkove devojke, pa navodi da ni sa Marinom ne bi ostao da nije saznala da je u drugom stanju dok je on bio u komi.

Foto: printscreen
Darko i Barbara

- Ako suzu pusti zbog njega, neće ga oprati ni Dunav ni Sava. Naći ćemo ga, mi ga svi nadziremo i pratimo svaki njegov korak - zaključila je Barbarina rođaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vera

20.07.2021 07:40

Nije Barbara na silu sa Darkom. Šta li vide devojke kod Darka pa je tako neodoljiv, pa dečko je puko. A i te devojke ...