(FOTO) DA NE PRETERUJETE MALO?! Luna i Marko napravili JUTJUB KANAL maloj Mii!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.07.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je napunila mesec dana!

RepublikaFoto: Republika.rs/G.D
Malo su preterali!

Luna Đogani, porodila se 15. juna ove godine, kada je na svet donela devojčicu Miu.

Ona i njen muž Marko Miljković oduševjeni su činjenicom da su postali roditelji, a kako moderna vremena nalažu, svoje oduševljenje neretko dele putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: printscreen
Ipak jedva da ima mesec dana!

Ipak ovog puta su malo preterali, napravivši maloj Mii jutjub kanal pod imenom Mia Miljković. Mnogi ibh zbog ovoga osuđuju rečima da tako zarađuju na bebi. Ipak koja god da je istina i pravi razlog ovakvog njihovog poteza, Mia je zaista premala da bi bila internet zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sanja

18.07.2021 22:15

To je aplikacija za pracenje bebe...imaju kameru u krevecu

Odgovori 28 1
Lola

18.07.2021 22:17

Te osobe nisu normalne niti su roditelji. Novorodjence treba da bude u ugodnoj klimi oko cca 21 stepen i da lezi i krevecu, malo na strani, na ledjima, potrbuske, pa da posle mesec dana malo izadje van, a ne da se sa 20 dana starosti nosi u rukaa na 33 stepena. Da li iko to vidi? Babe, strine, tetke, drzavni sluzbenici koji mogu da ih optuze za nemar i maltretiranje deteta. Izgleda da je njima samo parau glavi, pa ce sve da urade da zarade. A zanimljivi su samo onima ciji je IQ jednak broju velicine njihovih cipela. To dvoje je primer tupsona koji jedu, piju, spavaju, i sanjaju da nekako dodju do novca .

Odgovori 24 10
Bojana

31.07.2021 08:38

@Lola - Šta bulazniš ? Nikad ne izvode dete u šetnju na visokoj temperaturi, šetaju je predveče kad su niže temperature i ako idu negde sa detetom voze se u klimatizovanom automobilu i borave u klimatizovanim prostorijama.

Danilo

20.07.2021 09:06

Kanal po kanal = kanalizacija.

Odgovori 14 1