LUKAS TUŽI MARINU I FUTU: Nakon što im je sin URINIRAO po Acinoj autobiografiji, pevač podneo TUŽBU i traži NOVAC!

Autor:

Zabava

16.07.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas odlučio je da pravdu potraži na sudu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Lukas tužio Marinu i Futu

Rat Marine Tucaković i Fute Radulovića sa Acom Lukasom oko para ne da nije gotov, nego se rasplamsava. Lukas je sada njega tužio za neovlašćeno korišćenje njegovih pesama u ,,Laki saundu".

- Sve je moglo da se završi van suda. Ne znam zašto je trebalo do svega ovoga da dođe. Aca je Marini i Futi dao te pare koje je dugovao, ali na ruke, pa je verovatno Futa zaboravio. Tolike godine se znaju i sarađuju, pa valjda nije razmišljao o priznanici. Mi ih dugo poznajemo, sarađivali smo, mogli su od nas da traže novac ako im treba, pomogli bismo im. Znali su da smo tu uvek za njih, ali dobro - kaže Saša Mirković za Svet, Lukasov menadžer i nastavlja:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije
Lukas

- Sad je Aca protiv Tuge podneo tužbu zbog neovlašćenog korišćenja glasa. Futa je u svojoj firmi ,,Laki saund" snimao Acine pesme na CD-ove i prodavao ih bez bilo kakvih ugovora, pa ćemoi to sad rešiti preko suda. Oni su bili naši prijatelji i bolje bi bilo da su seli i videli kako da se pomogne Marini oko lečenje, jer Aca i ja smo im uvek pomagali. 

Marina i Futa o ovome ćute, ali je njihov sin Laća Radulović Lukasovu autobigorafiju bacio u WC-šolju i mokrio po njoj, a sliku okačio na društvene mreže.

Foto: twitter.com/RioJaggerr
Acina knjiga u WC-šolji

- Jedini razlog može da bude što mi je pre nekog vremena Laća pslao neke pesme za Aczu, koje sam ja odbio. Da sub ile dobro, sigurno bismo ih prihvatili. Aca u septembru objavljuje novi album i tražimo pesme, ali njegove nam se nisu dopale. Sa druge strane, sigurno je u kući čuo za problem oko para između roditelja i Ace, pa je tako odreagovao. A nije isključeno ni da mu trebaju pare za heroin, pa je malo nervozan. mada, nije nemoguće i da je željan medijske pažnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
parepare

16.07.2021 12:19

sin im radi sta mu kazu roditelji

CZVBG

16.07.2021 22:28

Mirković kao ni Lukas ne poznaju zakon o autorskom pravu. Aca je dužan da plati studijske troškove,aranžmane i pravo na prvu interpretaciju. Pošto nije,nema šta da traži. Opet,Lucky Sound je dužan da ima int.dozvolu za izdavanje ali kad se sve to prebije,Aca je ipak dužan i to debelo...