IVA GRGURIĆ PRIVEDENA ZBOG PROSTITUCIJE? Uživala na jahti, pa je policija odvela na informativni razgovor!

Autor:

Zabava

16.07.2021

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić završila je na informativnom razgovoru.

RepublikaFoto: printskrin/Republika
Iva uhapšena zbog najstarijeg zanata?

Pobednica Zadruge 3 i voditeljka Red televizije Iva Grgurić, navodno je privedena u Crnoj Gori zbog sumnje da se bavi najstarijim zanatom. Taj događaj, kako navodi Alo.rs desio se pre nekoliko nedelja.

Naime, Grgurićeva je navodno privedena u Budvi, a na razgovor u policiji otišla je sa dve drugarice, sa kojima se prethodno provodila i uživala na jahti.

RepublikaFoto: youtube.com/Red Tv
Iva

- Iva je bila u Budvi sa još dve drugarice, a dane koje su provodile na skupoj jahti u društvu s nekoliko imućnih momaka - rekao je neimenovani izvor i nastavio:

- Žurke i bahanalije koje su trajale danima inspirisale su meštane da ih prijave, a policija je Ivu i drugarice, pod sumnjom da se bave prostitucijom, provele na informativni razgovor.

Iva je navodno dala izjavu u svojstvu svedoka, puštena je, a ubrzo s drugaricama i napustila primorje.

- Tačno je da sam bila na odmoru u Crnoj Gori, ali nije istina da se desilo privođenje i hapšenje. Time se ne bavim, niti bih se ikada bavila", rekla je Iva i dodala: "Ja sve transparentno stavljam na svoj Instagram profil jer nemam šta da krijem. Imam savršen posao i javna sam ličnost. Nemam potrebnu za bavljenje najstarijim zanatom na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Coa

16.07.2021 07:34

Nisam ja prostitutka, ja sam starleta.