TANJU JE DUŠAN TUKAO, GOLU I BOSU JE IZBACIO NA ULICU! Otkriveni ŠOKANTNI detalji iz pevačicinog braka: VEĆ JOJ JE ODUZIMAO DECU!

Autor:

Zabava

15.07.2021

19:57 >> 20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Savićeve otkrio detalje iz života pevačice koji su potresli javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Tanja savić uplakana

Tanju Savić je muž Dušan Jovančević tukao i tolu i bosuje izbacio na ulicu! Ovo tvrdi pevačicin nekadašnji najbolji drug Bane Đokić, javnosti poznat i po učešću u rijalitiju ,,Farma 7" 2016. godine.

On priča za Informer da je često bio svedok tog zlostavljanja.

- Dušan je narkoman koji je maltretirao i tukao Tanju! Kupovao je opijate njenim parama! Iako je zarađivala za hlab i izdržavala tog konja, on ju je tukao posle nastup! Jednom je zakasnila kući 15 minuta, a on joj je lupio šamar! Mnoge takve scene gledam sam svojim očima - započinje priču Đokić i dodaje da je Jovančević godinama maltretirao njegovu prijateljicu:

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa Đorđem i Maksimom

- Bolesnik se iživljavao nad njom! Znam da joj je posle jednog nastupa na splavu uzeo sve pare i izbacio je golu i bosu na ulicu! Onda je pobegao u Sremsku Mitrovicu kod rođaka dok se situacija nije smirila. Dušan inače ima svoj novac iz Australije, ali je sve čuvao! Govortoio je da mu ne pada na pamet da troši svoj novac u Srbiji i da će da odvede Tanju u Australiju ako ovde ne napravi nikakvu karijeru.

Bane kaže da je Tanja sve trpela zbog svojih sinova Đorđa i Maksima.

- Otimao joj je on decu i ranije, pa ju je ucenjivao da se pomire, a ona bi mu zbog Đorđa i Maksima sve oprostila. Sve je trpela zbog dece, nadla se da će se Dušan promeniti... Sve joj je zabranjivao da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i sa rođenom sestrom! Da me je tad poslušala, ne bi preživela ovaj pakao u psoeldnjih godinu dana, koliko je provela bez dece. Govorio sam joj da se skloni od njega, ali ona nije imala hrabrosti - priča Đokić i dodaje da mu je drago što je na kraju Savićeva ipak rešila da se razvede:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja po dolasku u Srbiju sa decom

- Otarasila se velike bede u životu! Nadam se da je naučila lekciju i da će paziti da opet ne nađe neku budalu! Želim joj svu sreću ovog sveta! Uvek sam joj bio prijatelj, čak sam joj nudio i da prodam svoj stan kako bi ona imala pare da ode po decu u Australiju! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

16.07.2021 06:44

Molim da prestanete da objavljujete samo njene objave. Treba čuti i drugu stranu.