(VIDEO) BILA SAM U DEPRESIJI, POTONULA SAM: Biljana kao kraljevska princeza, u venčanici progovorila o TEŠKOM PERIODU u životu i otkrila sa kime joj žive deca!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

15.07.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena mlada i pevačica progovorila je o detaljima iz života.

RepublikaFoto: Republika.rs
Biljana progovorila o venčanju

Novopečena mlada i pevačica Biljana Sečivanović danas se udala, a potom je organizovala i gala proslavu sa najblićim prijateljima, kolegama i rodbinom.

Nakon prvog plesa sa izabranikom Aleksandrom Nedovićem, novopečena mlada progovorila je o svim detaljima. Nije krila da je presrećna, kao i da je venčanicu, koju je nazvala ,,kraljevska mlada" izabrao njen suprug.

RepublikaFoto: Republika.rs
Biljana

Potom nam je ispričala o detaljima iz života:

- Sa decom već živimo zajedno, sve je okej, ja sam presrećna, tako je! Misija je kompletna, ja sam uspela u svakom segmentu, ostvarila sam se kao pevačica, kao majka, evo sad kao supruga! Ja moram da vam priznam, mi smo bili pre godinu dana na Sejšelima, jedva smo se vratili kući zbog korone. Ja sam potunula bila, jedno vreme sam bila depresivna zbog svega, sada sam počela da radim  - ispričala je Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading