(VIDEO) ZABLISTALA DRUGI PUT U VENČANICI: Biljana sa Aleksandrom odigrala prvi ples mladenaca, a OVAJ detalj će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

15.07.2021

17:08 >> 17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Biljana zaigrala je sa suprugom Aleksandrom prvi ples mladenaca.

Foto: Republika.rs
Biljana na svadbi

Pevačica folk muzike Biljana Sečivanović prošle godine udala se 19. septembra za Aleksandra Nedića sa kojim je prethodno bila u dugogodišnjoj vezi. Danas su odlučili da organizuju svadbeno veselje i gala proslavu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Biljana i Aleksandar

Biljana i Aleksandar su se venčali u Grockoj prošle godine, u prisustvu kumova, kao i nekoliko najbližih ljudi, zbog svetske pandemije koronavirusa. Pevačica je nosila belu venčanicu, kako tradicija nalaže, ali došao je i dan kada će sa prijateljima, porodicom, kolegama i kumovima napravili neviđenu žurku.

 

Biljana je po drugi put obukla venčanicu, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a svi su ostali šokirani i zadivljeni prvim plesom mladenaca. Svima je privukao detalj da je Biljana držala makaze u rukama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading