GLUMAC POBEDIO OPAKU BOLEST: Aljoša Vučković se VRAĆA na male ekrane, evo GDE i KADA ćemo ga gledati!

Autor:

Zabava

14.07.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Aljoša Vučković se vraća na male ekrane.,

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Aljoša Vučković

Naš poznati glumac Aljoša Vučković (74), kog smo rado gledali u kultnim serijama "Srećni ljudi" i "Bolji život" krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću zbog koje nije mogao neko vreme da radi.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je u jednom od poslednjih obraćanja javnosti.

Glumac je bio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak. Godine su prošle, a glumac se uopšte nije pojavljivao u medijima.

RepublikaFoto: youtube.com/Izbliza - Produkcija Kadar
Aljoša Vučković

Onda su osvanule slike koje su sve šokirale, a zatim je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama "Dođi juče" i "Azbuka našeg života", za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić Mojsilović. 

Glumčevo poslednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja "Ja, Feđica", posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost. Glumac sjajno izgleda, polako se vraća u formu, a sve češće ga možemo videti i u Ateljeu 212, gde je proveo radni vek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading