JELENA JE SNAJKA PO MOJOJ MERI! EKSKLUZIVNO Majka Slobe Radanovića na promociji njegovog albuma prvenca!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

13.07.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Srpskog telegrafa na Slobinoj promociji uspela je da uhvati njihove prve zajedničke porodične fotografije, koje govore više od svih reči kojima se može opisati ljubav između dve najvažnije žene u njegovom životu

RepublikaFoto: Marko Pantić
Njegova majka je bila na promociji...

Album prvenac popularnog pevača Slobodana Radanovića "Momak iz provincije" ugledao je svetlost dana, a, pored najvećeg uspeha u dosadašnjoj karijeri, na gala promociji koju je priredio ovim povodom Sloba je pokazao i da je potpuno sredio privatni život.

On je u jednom od najznačajnijih trenutaka pored sebe imao i dve najvažnije žene u svom životu, majku Draginju i verenicu Jelenu Đuričanin, koje se i međusobno veoma poštuju. 

Dok je Jelena sedela Slobi u krilu, njegova majka ju je držala za ruku i milovala kao ćerku 

 

- Moja majka je ponosna, preponosna, mnogo mi je drago što je tu večeras. Trenutno nije u stanju da je toliko pokretna, ali mi je mnogo drago što je večeras tu s nama - rekao je pevač na početku večeri.
RepublikaFoto: Marko Pantić

ULOŽIO U ALBUM 250.000 EVRA 


 
Srpski telegraf pisao je o tome kako pevač šteka novac od nastupa, od kojih mesečno može da uštedi oko 50.000 evra, dok živi u stanu verenice, a sada otkrivamo i zašto nije ulagao u sopstvenu nekretninu. Naime, Radanović je, kako smo uspeli da saznamo, za prvi album iskeširao sumu od 250.000 evra, čime je pokazao da mu je ulaganje u posao na prvom mestu. 
 
- Ne bih baš pričao o ciframa, dao sam pare u visini jednog stana jednosobnog, možda, u Beogradu. Ja nisam čovek koga zanimaju kola, nekretnine... Više volim da ulažem u ono što ostaje iza mene - rekao je Sloba na promociji i naglasio da svojim novcem ume dobro da raspolaže: 
 
- Ne, ja sam ekonomičan čovek. Nisam nikome dužan ništa, hvala bogu, izgurao sam sve ovo. 
 

Ekipa Srpskog telegrafa na Slobinoj promociji uspela je da uhvati njihove prve zajedničke porodične fotografije, koje govore više od svih reči kojima se može opisati ljubav između svekrve i snajke. Naime, dok je Jelena sedela dečku u krilu, njegova majka ju je držala za ruku i milovala kao ćerku. Oni koji su se zatekli u blizini Draginje čuli su je i kako komentariše da je Jelena snajka skroz po njenoj meri i da je presrećna što joj se naslednik skrasio pored nje.

Foto: Marko Pantić

Jelena na sebi nosila 2.500 dolara 


 
Slobina devojka se na njegovoj promociji pojavila lepo i elegantno obučena. Imala je izazovnu haljinu, koja joj je odlično stajala, ali, osim zgodne figure, kojom se može pohvaliti, ona je posebnu pažnju skrenula skupim detaljima koje je imala na sebi. Naime, samo minđuše ellen conde koje je nosila koštaju 112,5 dolara, dok se njena gedebe torba može naći po ceni od 625 dolara. Najskuplji detalj na njoj su bile izazovne sandale marke gianvito rossi koje stoje čak 1.760 dolara. 

Pevačeva majka je cele večeri bila ganuta uspehom jedinca, pa su joj na momente od sreće i ponosa zasuzile oči, ali najdirljiviji trenutak definitivno je bio ovaj koji je zabeležio objektiv našeg fotografa kada su se ona, snajka i njen sin zagrlili i pred celim svetom pokazali koliko se vole i paze. Inače, Slobinu devojku su komentarisali i ostali gosti kao jednu prefinjenu damu s manirima i sve vreme su joj i direktno upućivali komplimente koliko je lepa, zgodna i u svemu zna da nađe pravu meru. 

 
Podsećanja radi, Slobina bivša supruga Kristina Kockar nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom Draginjom, kao ni s pokojnim svekrom Dušanom Radanovićem. Nakon razvoda s Kijom pevačeva porodica je novu snajku Jelenu prihvatila kao svoje dete, o čemu najbolje svedoče fotografije koje smo zabeležili na promociji. 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nadica me ne zanima, navijao sam za misicu 


 
Trijumf bivše tašte Nadice Zeljković u superfinalu četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Sloba nije želeo mnogo da komentariše. On tvrdi da ga ništa od toga što je deo njegove prošlosti ne zanima jer je izabrao drugačiji pravac i poslovno i privatno. 
 
- Nemam nikakvu emociju prema tome, stvarno. Ne zanima me, jednostavno, to, bazirao sam se na svoj život, na svoj album, ništa me drugo ne zanima. Svaka čast, naravno, narod je tako odlučio - u svom stilu je odgovorio na pitanje o majci bivše supruge Kristine Kockar i pobednici "Zadruge 4", te priznao da je imao favorita, za kog je navijao da pobedi: 
 
- Ne znam, možda Jovana misica.

 Inače, Radanovića je podržao veliki broj prijatelja, saradnika i predstavnika sedme sile. Među prisutnim kolegama su se mogli videti Dejan Matić, Milena Ćeranić, Ćemo, brojne zvezde "Granda" i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading