URLALA SAM NA SAV GLAS! Potresna ispovest Biljane Sečivanović, pevačica doživela STRAVIČNU tragediju od koje se NIKADA nije oporavila!

Autor:

Zabava

12.07.2021

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica doživela veliki gubitak na isti dan koji je trebalo da bude njen najsrećniji, na dan kada je dobila sina, a od tragedije koja je zadesila nikada se nije oporavila.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Sečivanović

Pevačica Biljana Sečivanović postala je poznata nakon učešća u takmičenju ''Zvezde Granda'', ali malo ko zna da njen život prate iz prošlosti potresni trenuci. Danas je srećna i uživa sa suprugom Aleksandrom za kog se nedavno udala, kada je na svet donosila prvo dete dogodilo se nešto najstrašnije, prenosi Glossy.

Naime, Biljanu je samo nekoliko sati pre nego što je donela na svet sina Mateju, zadesila velika tragedija – saznala je da je njen sestrić Nikola preminuo. Ona nije često govorila o ovom događaju ali se od njega nikada nije oporavila. BIljana je u potresnoj ispovesti, jednom prilikom, otkrila detalje jezive porodične tragedije. Kako je tom prilikom kroz suze ispričala, rođenju svog sina nije mogla ni da se raduje, a njegov rođendan i danas je podseća na najteže trenutke.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Grand Production
Biljanina ispovest

— Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre, Nikolu — kroz suze je ispričala Biljana jednom prilikom tokom gostovanja u jednoj emisiji.

S obzirom na to da se porađala u Austriji, celu situaciju još teže je podnosila, jer nije mogla da bude uz svoju porodicu u najtežim trenucima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Biljana Sečivanović i njen suprug

— Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak — rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading