SAD JE U SREĆNOM BRAKU SA IKODINOVIĆEM, a prva ljubav Maje Ognjenović JE SPORTISTA ZA KOJIM ŽENE SEKU VENE, MANEKENKA IM RASTURILA VEZU?

Autor:

Zabava

12.07.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sa Dačom u skladnom braku, a nekada je bila sa njim!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Maja i Dača

Bivši dečko Maje Ognjenović sportista je za kojim žene seku vene. Reč je o košarkašu Milošu Teodosiću, koji je danas u srećnom braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Maja i Miloš emotivnu vezu započeli su 2008. godine, dve godine kasnije su se i verili, međutim, pred oltar nisu otišli. Mediji su pisali da je za njihov razlaz kriva manekenka Jelena Kuveljić, za koju se verovalo da je rasturila i brak Vladimira i Bojane Stojković. Mada su kao razlog prekida romanse naveli "udaljenost zbog sportskih obaveza", zapravo jedina istina je da odbojkašica nije mogla da pređe preko košarkaševe prevare. Stavila je tačku na četvorogodišnju romansu iako je Miloša i dalje nastavila da voli, a na kakva je sve odricanja bila spremna zbog njega može se zaključiti iz njenih ranijih izjava.

RepublikaFoto: ST/V. Lukić, N. Mandić
Maja i Teodosić

- Jurila sam i tražila kartu za Atinu da bih bila s Milošem. Svake druge nedelje neko je kod nekog dolazio. Važno mi je bilo da se budimo zajedno, da ručamo i da večeramo - govorila je Ognjenovića koja je zbog Teodosića nameravala i da zapostavi svoju karijeru.

- Spremna sam da stavim tačku na odbojku ako bi on rešio da ode u Ameriku, tu nema dileme, ja idem s njim. Kad god se Miloš i ja pojavimo u javnosti, on je glavna zvezda, onaj koga prepoznaju, nastane opšte oduševljenje. Navikla sam na to.

Vremenom sve ono što je odbojkašicu i košarkaša spajalo počelo je da ih razdvaja, te je svako nastavio svojim putem. Bivši dečko Maje Ognjenović danas je u skladnom braku i ima dvoje dece, dok odbojkašica uživa u ljubavi bivšeg supruga Nataše Bekvalac, vaterpoliste Danila Ikodinovića, prenosi Story.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading