DUŠKO TOŠIĆ ODLEPIO ZBOG POSTUPKA JELENE KARLEUŠE: Pevačica mu iza leđa uradila nešto nedopustivo, FUDBALER U ŠOKU NAKON SVEGA?

Autor:

Zabava

12.07.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić odlepio nakon postupka Jk!

RepublikaFoto: instagram.com
Duško Tošić i JK

Jelena Karleuša je pre desetak dana najavila da će tokom ovog leta konačno izbaciti novi album, a kako Scandal saznaje, ona je za nove pesme i spotove koje priprema iskeširala preko 10.000 evra!

JK skinula mužu sa računa preko sto hiljada evra, kada je Duško saznao koliko je Jelena para već potrošila, uhvatio se za glavu!

– Duško je po ko zna koji put dokazao da voli Jelenu najviše na svetu. On je saznao koliko je Jelena para dala za nove pesme, a što nije znao pre toga i u prvom momentu mu nije bilo dobro od cifre. Ali onda je seo, razmislio i shvatio da Jelena i ne može manje da uloži jer je zvezda svetskog kalibra. Ubrzo je bio u fazonu Ma neka je uložila, sve će se to nama vratiti – priča izvor Scandala! i dodaje:

 Jelena je inače sarađivala i sa domaćim, ali i sa inostranim autorima i prosto je očekivano da to puno košta. Biće tu i latino i R’n’B zvuka i svega i prosto mora da se plati, tako da je Duško popustio i rekao neka troši, zaslužila je, ionako su sve te pare zajedničke – zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đole

12.07.2021 15:21

Glupi rogonja.

Mery

12.07.2021 23:13

Ovo je formalno,nit upola sto ona kaze od ove price nije istina.