(FOTO) O ODNOSU JOKSIMOVIĆA I POZNATOG GLUMCA MALO KO JE ZNAO: Isplivao detalj koji je iznenadio mnoge, PEVAČ KONAČNO PROGOVORIO O NJEMU!

Autor:

Zabava

12.07.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven odnos Željka Joksimovića i poznatog glumca!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Željko Joksimović

O velikom prijateljstvu Željka Joksimovića i Nenada Jezdića javnost nije znala mnogo.

Naime, Željko i Nenad druže se još od detinjstva, a zajedno su pohađali osnovnu školu u Valjevu. Njihovo prijateljstvo s godinama je postajalo sve čvršće, pa je muzičar odabrao baš glumca da kumuje na njegovom prvom venčanju sa tadašnjom izabranicom Vesnom.

RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Jezdić

Iako o njihovoj povezanosti nisu često pričali u javnosti, Nenad je jednom prilikom u razgovoru za domaće medije istakao da će zauvek biti vezani neraskidivom vezom – kumstvom i uspomenama iz momačkih dana.

– U poslednje vreme se naši estetski stavovi puno razlikuju, pa mi najviše prija kad evociramo dečačka i momačka sećanja. To je ona najintenzivnija, najčvršća spona među nama. On je čovek koji radi na sebi i ja bih želeo da svoj neizmerni dar usmerava u drugom pravcu. I on i ja znamo u srcu, gde se to krije… Kako bilo, sačuvaćemo ono nepovredivo: kumstvo i uspomene – rekao je pre desetak godina Nenad Jezdić, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading