LJUPKA STEVIĆ PROGOVORILA O AFERI SA ŽIKOM JAKŠIĆEM: Svi detalji odnosa između producenta i nje, ON JE DIVAN, PRAVI GOSPODIN!

Autor:

Zabava

11.07.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević razvezla jezik pa otkrila istinu!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
Ljupka progovorila o Žiki!

Pevačica Ljupka Stević prekinula je decenijsku romansu sa generalom Dragišom Simićem, koja je kao epilog imala razbijanje njegovih automobila, mnogi muškarci je se pribojavaju.

Međutim, izgleda da je Saša Žika Jakšić skupio hrabrost pa prišao Ljupki na jednom prestoničkom događaju, kako su pisali mediji.

Atraktivna pevačica se trenutno nalazi u Crnoj Gori gde nastupa svako veče u diskotekama na primoriju. Tom prilikom Ljupka je otkrila da li je u vezi sa Žikom Jakšićem:

- Je l' me zezaš? Ja i Žikica? Ma ti to izmišljaš! Bože sačuvaj, meni ovo više nije ni smešno. Sreli smo se na otvaranju jedne kafane u Beogradu, i samo smo sedeli za istim stolom, ali ne znam kakve to veze ima", iznenađeno je upitala Ljupka i rekla šta misli o čoveku sa kojim je povezuju:

"Žika je divan čovek, koji je pravi gospodin."prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvrki

12.07.2021 22:37

Ljupka je predivna, iskrena, srcana a takav je i Zika. Normalni, neisfolirani ljudi koji imaju zajednicko interesovanje : muziku. Bili bi lep par ako to oni zele, imat ce podrsku.