PORODIČNA TRAGEDIJA SRĐANA PREDOJEVIĆA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Voditelj jako teško podneo gubitak, NE ŽELIM DA PRIČAM O TOME!

Autor:

Zabava

11.07.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Predojević doživeo tragediju!

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Srđan Predojević doživeo tragičan gubitak!

Popularni voditelj Srđan Predojević je u dugogodišnjoj zajednici sa Mirjanom Lazarević, uspešnom pravnicom.

Srđan je poznat kao jedan od retkih javnih ličnosti koji ne eksponira svoj privatan život i svoju porodicu čuva daleko od javnosti. Jedino što je poznato javnosti jeste da je oženjen i da on i njegova supruga Mirjana imaju dvoje dece - Stefana i Sofiju.

Ipak, verovatno veoma mali broj ljudi zna da su Mirjana i Srđan izgubili bebu 2012. godine. Ni tada, voditelj koji je bio slomljen zbog strašnog gubitka, nije želeo da govori o ovom traumatičnom priodu, te se isključivo fokusirao na posao, dok je iza kamera brinuo o svojoj supruzi.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo - jedino je što je Srđan izgovorio za domaće medije na tu temu, a prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading