Muslimović otkrio do sada nepoznate detalje o životu Nina Rešića!

Autor: pink.rs

Zabava

01.12.2017

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nino Rešić, koji je preminuo u 43. godini, ostao je u lepom sećanju mnogim svojim kolegama, koje rado pričaju o njemu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Halid Muslimović

Jedan od njiih je i Halid Muslimović, koji je otkrio da je Nino živeo drugačijim životom nego što se pričalo. On ističe da je slika o Ninu kao skandal majstoru bila potpuno pogrešna, budući da je on bio povučen i da nije voleo konfrontacije.

- Voleo je svoju samoću, bežao je od raje i vodio svoj život - objašnjava Halid.

#NinoResic #1991

A post shared by Amir Rešić - Nino (@amirresicnino) on

Nino je jedan od prvih nastupa imao baš u kafani u kojoj je Halid pevao.

- Na početku ga nisam shvatio ozbiljno. Prvi put, kada sam hteo da ga čujem, zamolio sam muzičare u jednoj kafani u Prijedoru: "Pustite ovog momka da otpeva koju pesmu". Pevao je "Samo tako, samo tako" od Miloša Bojanića, i u jednom trenutku se popeo na sto, počeo da igra, da meša, a ja sam se pitao: "Šta je sad ovo?" Ali to je bio njegov temperament, njegova priroda. Eto, tako je bilo. Neki klinac, koji je odjednom počeo da skače - sa osmehom je ispričao popularni pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading