(VIDEO) ČUO SAM VRISAK DEVOJKE: Sloba Radanović samo za Republiku otkrio sve detalje o INCIDENTU u teretani!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

08.07.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je heroj ove priče.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba o skandalu u teretani

U teretani ''Ahilej'' desio se incident kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila, a kako mediji prenose, pevač Sloba Radanović našao se na licu mesta i istog momenta pomogao radnici.

U sredu, u teretani ''Ahilej'' dogodila se scena kada je jedan od posetilaca nasrnuo na radnicu i pesnicama je udarao u glavu jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom jer nije zaposlen. Pevač Sloba Radanović se zatekao u teretani u tom trenutku, te odvojio nasilnika od nesrećne radnice i spasio je od mogućih stravičnih posledica.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba

Mi smo se sreli sa Slobom ispred same teretane, gde smo popričali o celom slučaju, a sve šta nam je rekao pogledajte u nastavku.

- Bio sam u drugoj prostoriji kada sam čuo vrisak sa pulta, mislio sam da se neko šali i smeje i otišao sam da vidim šta se dešava. Momak je stajao u pultu i urlao na radnice, prišao sam i izvukao ga napolje, a kasnije sam saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice - kaže Sloba.

RepublikaFoto: Republika.rs
Radanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Perica

08.07.2021 18:29

Dosao je kad je sve bilo gotovo. A njega nije sramota da se velica ni zbog cega

Petar

08.07.2021 21:21

Nema Slobe na video snimku.