SLOBA RADANOVIĆ SPASIO DEVOJKU: Pevač u teretani pomogao radnici, NA NASILJE NE SMEMO OSTATI SLEPI!

Autor:

Zabava

08.07.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teretani ''Ahilej'' desio se incident kada je jedan od posetilaca teretane ušao u pult i prebio radnicu koja se tamo nalazila, a kako mediji prenose, pevač Sloba Radanović našao se na licu mesta i istog momenta pomogao radnici.

Foto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović

U sredu, u teretani ''Ahilej'' dogodila se scena kada je jedan od posetilaca nasrnuo na radnicu i pesnicama je udarao u glavu jer mu je navodno rekla da ne može da sedi za pultom jer nije zaposlen. Pevač Sloba Radanović se zatekao u teretani u tom trenutku, te odvojio nasilnika od nesrećne radnice i spasio je od mogućih stravičnih posledica.

Naime, Radanović je izvesnog dečka U.R. sklonio od devojke i izveo iz teretane, pa rekao da smatra da je uradio normalnu stvar, te da nasilje niko ne sme ostati slep.

Foto: printscreen
Snimak sa sigurnosne kamere

Tim povodom ekipa portala Republika, kontaktirala je pevača koji je istakao da mu je jedino žao što nije uspeo ranije da stigne i spreči u potpunosti ovaj nemili događaj.

- Bio sam u drugoj prostoriji kada sam čuo vrisak sa pulta, mislio sam da se neko šali i smeje i otišao sam da vidim šta se dešava. Momak je stajao u pultu i urlao na radnice, prišao sam i izvukao ga napolje, a kasnije sam saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice - kaže Sloba.

Istakao je i da potez nije junački već normalan i da na nasilje ne sme niko ostati slep, te da u ovakvim situacijama svi moraju reagovati ljudski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading