NAKON NEKOLIKO DECENIJA PROGOVORILA O DEPRESIJI: Branka Katić nikad otvorenije, PSIHOTERAPIJA JE TA KOJA JOJ JE POMOGLA!

Autor:

Zabava

07.07.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila o depresiji nakon dužeg vremena!

RepublikaFoto: eStock
Branka Katić

Jedna od naših najboljih glumica koja je uspela da svoju sreću okuša i u inostranstvu Branka Katić, nedavno se vratila za Beograd i ponovo krenula da radi u pozorištu i na filmu.

Nedavno Branka se priključila tribini na temu depresije koja je organizovana u Beogradu pod nazivom “Na kafi sa psihologom”.

Ona je ispričala priču kako se njena majka borila protiv depresije kada je glumica imala samo 10 godina, kao i to kako se njena porodica borila sa tim.

– Moja mama je pala u depresiju kada sam ja imala deset godina. Nije htela da ide kod psihijatra, mislila je da je to sramota. Moj tata, sa druge strane, nikada nije priznao da mama ima depresiju. Govorio je da je ona to izmislila i da je to sve u njenoj glavi – ispričala je Branka u okviru tribine “Na kafi sa psihologom”, a prenosi “24 sedam” .

Glumica je rekla i da joj je psihoterapija pomogla da se bolje nosi sa ovom i drugim životnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading