ISKORISTILA JE MOMENAT: Vojaž iskreno o novoj pesmi Breskvice: SA MOJE STRANE NEMA ZLE KRVI!

Autor:

Zabava

06.07.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica izbacila je novu pesmu i spot, a svi misle da je posvećena bivšoj vezi sa Vojažem, a sada se on oglasio prvi put i prokomentarisao potez bivše devojke.

Foto: Printscreen
Vojaž

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je novu pesmu bivše devojke Anđele Ignjatović Breskvice, za koju mnogi misle da je tekstom pesme i simbolima spota otkrila pravi razlog njihovog raskida, prenosi Telegraf.

- Skroz je ok pesma - rekao je Vojaž, a onda je istakao da je Breskvica iskoristila momenat, ali da bi takođe dobro prošla i da numera nije o njemu.

Foto: Printscreen
Breskvica i Vojaž

- Ne mislim da je bila kakva provokacija, mislim da je jednostavno izbacila pesmu, iskoristila momenat... Nije iskoristila mene, sigurna sam da bi napravila uspeh i da se u pesmi ne radi o meni. Nema tu zle krvi, sa moje strane - rekao je Mihajlo za Dnevni Avaz.

Foto: instagram.com/brrrreskvica
Breskvica i Vojaž dok su bili u vezi

Podsetimo, Vojaž je ranije govorio o raskidu, a Anđela se na tu temu prvi put oglasia novom pesmom i spotom. Mnogi misle da mu je poslala jasnu poruku, kao i javnosti, koja je nju optuživala za raskid.

- Kasno shvatio da bolja sam od nje - stih je koji je naveo njihove fanove, ali i celu javnost, da se zapitaju da nije možda došlo do neverstva, ali sa Mihajlove strane.

Foto: Printscreen

Mnogi smatraju da je Anđela u pesmi opevala šta se desilo sa njima i kako se osećala kroz celu vezu kroz simbole koje je upotrebila, dok su drugi pri stavu da je samo iskoristila situaciju za svoj marketing.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading