(FOTO) POZNATA PEVAČICA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Nakon nastupa sa Kijom i Lukasom javila se lekaru, isplivala fotka iz bolničkog kreveta!

Autor:

Zabava

06.07.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu stigao umor.

RepublikaFoto: instagram.com/ruza_rupic
Pevačica završila na infuziji

Poznata jutjuberka i pevačica Ruža Rupić nedeljama unazad priprema veliki projekat i novu pesmu, za koju je pripremila i visokobudžetni spot. Pesmu ,,Habibi" Ruža je odlučila da ekranizuje, a kako do realizacije iste ima dosta posla, pevačica je imala malih problema.

Zbog velikih vrućina, napora i umora, Ruža je završila u bolnici, na infuziji, kako bi se osvežila i dobila sve vitamine koji su joj potrebni da joj organizam bude jači.

RepublikaFoto: Marko Milenković
Ruža,

Mnoge poznate face odlaze na infuziju kada im je potrebno da se osveže ili podignu malo energiju, pa je tako uradila i Ruža. Na svom Instagram profilu Ruža je objavila selfi iz privatne klinike i objasnila da je sve u redu, da se njeni obožavao ne bi uplašili.

Foto: instagram.com/ruza_rupic
Ruža na infuziji

Ruža je provela prethodnih nekoliko dana i na turneji sa Kijom Kockar i Acom Lukasom, što je dodatno poremetilo njen organizam, a kako je poesao estradnih umetnika naporan, preko potrebno im je da se osećaju zdravu i unose što više vitamina u sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreja

06.07.2021 12:06

Koji umor je stigao? Umorila se na krevetu.