(FOTO) NE MOGU DA VERUJEM DA MU SE ŽIVOT ZAVRŠIO TEK TAKO: Oglasila se Minja Samardžić POVODOM SMRTI IGORA GARNIERA POTRESNIM REČIMA KOJE RAZARAJU DUŠU!

Autor:

Zabava

05.07.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Igor i Minja..

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je za Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa. Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umetniku je najverovatnije stalo srce.

Nakon ovog užasnog saznanja oglasila se Minja Samardžić, bivša devojka i nesuđena supruga Igora Mladenovića, poznatijeg pod pseudonim Igor Garnier potresnim rečima:

- Malo je reći da me je vest šokirala. Prekinuli smo kontakt od kada je rešio da zauvek ostane u Americi, što se desilo pred osmu godišnjicu naše veze. Živeli smo 6 godina zajedno. S ljubavlju stvarali muziku koju su mogi voleli.. Bio je jako talentovan momak, vredan i zdravih navika.. i dalje ne mogu da verujem da se njegov život tako brzo završio. Najiskrenije saučešće njegovoj majci Renati i celoj porodici koja ga je beskrajno volela i podržavala ceo život. Nek mu je laka zemlja i večna slava- napisala je Minja u potresnoj posveti.

Foto: instagram.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading