POKOŠEN JE U TEŠKOJ BORBI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Sanja Marinković se suočila SA VELIKIM PORODIČNIM GUBITKOM, TUGA I BOL!

Autor:

Zabava

05.07.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković doživela porodičnu tragediju!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Sanja Marinković

Krajem oktobra, popularna voditeljka Sanja Marinković suočila se s teškom porodičnim gubitkom, koji je teško podniela. Naime njen otac preminuo je poslije kratke i teške bolesti. Voditeljka je teško podnela gubitak najveće životne podrške, o čemu je tada prvi put govorila za medije.

– Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični i kada mi je iznenada preminuo otac poslije samo osam nedjelja teške borbe sa strašnom bolešću, to je bio veliki šok. On se razbolio krajem augusta i nažalost više nije deo mog života, poslije dva mjeseca. Ovo je prvi intervju koji ja dajem – rekla je Sanja tada za “Premijeru” i dodala da ni u ovim najtežim trenucima nije posegla za lekovima za smirenje.

– Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspjela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lijek za smirenje, vjerovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vrijeme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gdje ima dosta parkova i budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno – bila je iskrena voditeljka.

Njeni roditelji u braku su proveli 50 godina, a njena majka je teško podnela gubitak supruga.

– Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola vijeka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim. Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan – zaključila je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading