PEVAČ DA BUDE ZET?! NE DOLAZI U OBZIR: Aco Pejović progovorio o PROŠLOSTI i odnosu sa suprugom!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.07.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo se zna da Biljanini roditelji nisu podržavali njihovu vezu!

RepublikaFoto: instagram.com/aco_pejovic
Niko ne zna kako je bilo u prošlosti!

Aco i Biljana Pejović u braku su 28 godina i iz njihove ljubavi su rođene tri ćerke Marija, Magdalena i Iva.

Iako sada Aco i Biljana žive idiličan porodičan život, njihova veza nije naišla na odobravanja. Kako prenosi "Alo", Aco je rekao Biljanini roditelji nisu bili za to da njihova pevačica bude u braku sa pevačem.

- To je bilo vanredno stanje u njenoj porodici. Ja muzičar, ona iz ugledne profesorke porodice - kako to? Sve je to kasnije leglo na svoje i rezultati su tu - rekao je pevač i dodao da oseća veliku zahvalnost i poštovanje prema supruzi:

- Zahvalan sam joj na tome što je rodila ovakve tri kćeri, što ih je vaspitala i što mene pazi, pa i trpi sve moje hirove i ispade. Čim radiš u kafani neminovno je da se dešavaju neke bezvezna stvari, ali uglavnom ona to ne voli jer mi tu ostanemo malo duže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
eete

05.07.2021 13:02

највећи сељак икада!! ко је њега прогласио за неког певача и фрајера? мали дежменкасти искомплексирани сељак из Пријепоља!! Ужас један