ŽELELA BIH DEVOJČICU: Mirka Vasiljević progovorila o POLU četvrtog deteta!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.07.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna glumica Mirka Vasiljević privukla je pažnju javnosti svojom četvrtom trudnoćom, a sad je progovorila o polu bebe.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Čekaju četvrto dete!

Glumica Mirka Vasiljević u emisiji "Premijera Vikend - Specijal" otkrila je detalje trudnoće, roditeljstva, ali i novih planova kada je njena karijera u pitanju.

Kako prenosi "Pink.rs" Mirku već godinama gledamo na malim ekranima, ali i na pozorišnoj sceni, međutim, kako je već 12 godina u srećnom emotinovom odnosu sa izabranikom Vujadinom Savićem, s kojim ima troje dece, glumica je scenu zamenila tribinama na fudalskom terenu, parkovima i školskim obavezama svoje dece, pa je tako u prethodnom periodu nismo često viđali u medijima.

- Videli ste me i niste me videli, ja se trudim da me vidite zbog posla, jer smatram da je to razlog zašto treba da budem u medijima. Svesna sam da je ono privatno neminovano da bude pomenuto i da pristuno, ali ja više volim da sam zbog posla u medijima, a manje zbog privatnog života. Bogu hvala, sad radim na jednoj novoj seriji, tako da ćete me videti i poslovno više – kaže Vasiljevićeva.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Već se polako i nazire stomak...

Kako je izjavila da priželjkuje devojčicu, Mirka ipak pol bebe još uvek ne želi da otkriva.

- Nismo od tih koji o tome pričamo, niti ćutimo, ali za početak bih volela da budem živa, zdrava, prava, da budem dobra sebi, onda svojoj deci, svojm najbližima, onda naravno da budem i u poslu prisutna i da to sve dobro podnesem i odradim, pa ćemo u oktobru svi saznati i slaviti – otkriva glumica.

Ona je otkrila i da priželjkuje mirniji način života.

- Mi bi da pobegnemo od kofera i novih sredina, ali još neku godinu ćemo to morati. Ovde ću biti još malo. Na školskom smo raspustu konačno, ja sam mu se više obradovala nego deca. Do septembra smo opušteni – rekla je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading