ELEKTRA ELIT BOGATIJA OD CELE ESTRADE: Privatni helikopter i pista, a OVAJ ZADRUGAR joj pomaže u karijeri!

Autor:

Zabava

04.07.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit je za potrebe spota i nove pesme odvojila čitavo bogatstvo, a uz nju je uvek i zgodni zadrugar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Elektra Elit

Transrodna pevačica Elektra Elite će uskoro objaviti novu pesmu i spot, koji je koštao pravo bogatstvo. Pevačica je za potrebe snimanja iznajmila helikopter, te je na nekoliko sati preuzela privatnu pistu radi boljih kadrova i cele procedure oko iznajmljivanja, prenosi Pink.rs.

Elektra svojim provokativnim stajlingom uvek oduševi sve, međutim, pevačica je rešila da ovaj put bude nešto svedenija i u klasičnijoj varijanti, te će biti zakopčana do grla, u belom odelu šivenom po meri.

Takođe, u njenom spotu će se pojaviti i bivši zadrugar Nikola Đorđević, koji je javnosti postao poznat i po vezi sa Sanjom Vučić, pevačicom grupe "Hurricane".

Foto: instagram.com/elektra.elite
Kadrovi iz novog spota Elektre Elit

Ona prvi put neće biti u Srbiji tokom promocije nove pesme jer je morala da se vrati u Švajcarsku zbog privatnih obaveza.

Prošli put je vrtoglavom brzinom ušla u trening, ipak rešila je da ovaj put pusti stvari da teku svojim tokom. Neko vreme se neće pojavljivati u emisijama, a marketing će raditi isključivo putem svog Instagram profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading