(FOTO) ČOLINA ĆERKA POZIRALA NA PLAŽI U VRELOM IZDANJU: Una nikad provokativnija, izbacila atribute u prvi plan!

Autor:

Zabava

02.07.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su izgorele od komentara.

 

RepublikaFoto: Instagram.com/unacolic
Una Čolić

Una Čolić, starija ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića vrele letnje dane provodi na moru, a izazovnim fotografijama koje je podelila na ssvom Instagramu dovela je internet do usijanja.

Poznato je da Čola važi za jednu od naših najvećih zvezdi kada je estrada u pitanju, samim tim što svoju porodicu nikada nije stavljao u javan život, već ih je krio. Međutim, njegova naslednica uvek izazove mnoštvo pozitivnih komentara, a ovaj put je zadivila sve svojim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una ? Čolić (@unacolic)

Ona je pozirala u kupaćem kostimu u vodi, zaigrala je na kartu zavodljivosti i provokativnosti, a pratioci su je obasuli komplimentima. Ono što su svi konstatovali je da je ova devetnaestogodišnjakinja prelepa, kao i da je izuzetno zgodna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una ? Čolić (@unacolic)

Ono što je malo poznato u javnosti jeste to da Una ima dva imena. Kada je supruga Zdravka Čolića, Aleksandra, 2001. godine na svet donela prvu devojčicu u porodici Čolić, srećni roditelji su odlučili da joj daju čak dva imena, te je pravo ime Čoline mezimice - Una Zvezdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading