(FOTO) LAZIĆ SE NE ODVAJA OD NOVE DEVOJKE! Isplivao snimak šta su radili na aerodromu, ovaj prizor će vas dovesti do suza!

Autor:

Zabava

02.07.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživaju u ljubavi.

RepublikaFoto: printscreen
Darko i Barbara

Pevač Darko Lazić nakon raskida veridbe sa Marinom Gagić uplovio je u emotivan odnos sa pevačicom Barbarom Bobak, a od nje se ne odvaja.

Inače, njih dvoje su predhodnih dana boravili u Cirihu, a ona ga je sada snimala na aerodromu situaciju koja je zabavila sve.

Foto: instagram.com/barbara.bobak
Darko Lazić vrcka

Pevač je bio dobro raspložen, pa se šalio i "vrckao" pred kamerom i tako nasmejao sve koji su videli snimak. Dok ih je snimala i fotkala, Barbara je sve vreme na licu imala osmeh, a Darkovo raspoloženje podiglo je atmosferu, zbog čega se može zaključiti da njih dvoje uživaju u ljubavi.

Podsetimo, nova Darkova devojka se zove Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

Foto: instagram.com/barbara.bobak
Barbara i Darko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading