ODREKLA SE MAJČINSTVA NAKON UŽASA KOJI JE PROŽIVELA! Čuvena srpska glumica donela bolnu odluku!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ružica Sokić imala je srećan brak ispunjen ljubavlju, ipak, donela je odluku da ne želi potomstvo.

Foto: youtube.com
Ružica Sokić

Jedna od najvećih srpskih glumačkih diva Ružica Sokić ostavila je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji, još uvek se priča da Ružica Sokić nema naslednice u profesiji jer je bila posebna i neponovljiva.

Glumica je imala srećan brak sa Miroslavom Lukićem, ipak, ona je odlučila da ne želi da se ostvari u ulozi majke i stovri potomstvo.

Nikada nije javno govorila o detaljima ovakve svoje odluke, mada je napomenula da je sve proniklo iz toga što ne bi želela da se njena deca pate kroz život kao što je to i ona radila  u mladosti. 

Kako je sama objašnjavala, majčinstva se odrekla iz želje da bude slobodna jer je odrasla u veoma teškim uslovima.

Već od detinjstva suočavala se sa nedaćama. Nakon okupacije zemlje od strane Nemačke, Ružičin otac bio je osuđen na smrt, ali je ipak oslobođen i uspeo je da se vrati u Beograd, gde su mu ipak oduzeta sva građanska prava. Glumica je više puta isticala da je ovaj period detinjstva za nju bio tragičan, i da agonijama kroz koje je njena porodica prolazila tih godina nije bilo kraja, piše Story.

- Želja za karijerom je najviše uticala na to da prihvatim činjenicu da nikada neću imati dete. Bojala sam se da zastanem, a i plašila sam se porođaja - ispričala je Ružica Sokić jednom prilikom.

Glumica je govorila o užasima koje je njena porodica proživljavala i koje nikada nije zaboravila:

 

 

 -Ti ljudi iz sela Rušnja maltretirali su nas, naročito mog oca koji je zbog verbalnog delikta bio prokažen i zatvaran. Čak su i mene saslušavali, ali nisam dozvolila da mržnja nikne u mom biću. Nikoga ne mrzim, pa ni te ljude koji su mi uništili život — istakla je glumica za domaće medije.

 

Filmska, pozorišna i televizijska glumica Ružica Sokić umrla je 19. decembra 2013. godine u 80. godini, posle duže bolesti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading