AFERA "GRAND"! ISPOVEST NASERA ORIĆA: Brena se slikala sa mnom, a sad to krije od vas u Srbiji

Autor:

Zabava

01.07.2021

18:00

Nakon velike prašine koja se podigla nakon saznanja da je finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović pevao o klanju Srba s ocem i slikao se sa Naserom Orićem, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, ekskluzivno za naš list oglasio se i sam Orić, te otkrio ko je sve sedeo s njim u društvu u Bosni i Hercegovini, a kada se vrati u Srbiju ćuti o tome.

AFERA "GRAND"! ISPOVEST NASERA ORIĆA: Brena se slikala sa mnom, a sad to krije od vas u Srbiji

www.profimedia.rs

Komentari (5)

Loading
Vesna

01.07.2021 19:44

Oric misli ako ga je haski kazamat oslobodio da ce i Bog da ga oslobodi. - Srbe osudjujete svi koji ste nakon prvog i drugog svetskog rata parazitski iskoristili srpsku dobrotu a vas ce osuditi svevisnji i tu zalbe nema. Samo nas gonite, to vam je posledak, jos se i ponosite sto ste toliko zli.

Odgovori 17 1
Dušanka

02.07.2021 06:07

Pa, Na-sere Oriću, svako može da pogreši i da i ne zna i ne sluti da se upravo slikao sa budućim krvnikom odgovornim za stotine i hiljade života, pa tako i Keba, Brena i Zorica. Problem je što se ti "ne sećaš" mnogih krvavih "detalja" iz tvog života. No, ne brini, onaj Geometar odozgo je sve i svakoga premerio i čeka ga. Strpljivo.

Sima

02.07.2021 08:11

Najveći Srbomrzci do Srba su sami Srbi. U kojoj državi ima više došljaka iz drugih bivših republika i bolje su prihvaćeni nego sami Srbi?

Odgovori 10 0