(FOTO) RODILA GA JE SA 17 GODINA I OSTAVILA U DOMU! Ovako danas izgleda SIN pevačice ANE BEKUTE!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.07.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta godinama je živela sa teškim teretom iz mladosti kada je sina po rođenju morala da ostavi u domu za nezbrinutu decu.

Foto: Časlav Vukojičić
Ana Bekuta

Sin Ane Bekute, Igor Polić rođen je 1976. godine, a neko vreme proveo je u domu za nezbrinutu decu. Naime, pevačica je naslednika dobia iz vanbračne veze i to kada je bila veoma mlada, imala je tada tek 17 godina.

O ovom bolnom periodu govorila je svojevremeno Bekuta objašnjavajući kako je njena razdvojenost od sina trajala nekoliko meseci, ali da ga se ona nikada nije odrekla:

-Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Ana za "Kurir" svojevremeno.

Foto: facebook.com/printscreen
Igor Polić

Ana nikada javno nije govorila o tome ko je otac njenog deteta, te čak i Igor i dan danas nosi pevačicino prezime. On joj, kako je govorio, ne zamera na tome što ga je ostavila u domu jedan period njegovog života:

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - rekao je on ranije za pomenuti mediji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SRB

01.07.2021 16:27

KREKETALA JE ONA I PO NEKOM PARKU, SAMO ŠTO JE NEKE STVARI MALO ZABORAVILA!!!