APSOLUTNO SE SLAŽEM SA ODLUKOM PRODUKCIJE: Oglasio se Đorđe David povodom SKANDALA SA SADIKOM HASANOVIĆEM!

Autor:

Zabava

01.07.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David podržao Grand produkciju u odluci!

RepublikaFoto: youtube.com/MONDO PORTAL
Đorđe David se oglasio povodom Sadika Haanovića!

Đorđe David se oglasio nakon što je juče isplivala slika Sadika Hasanovića sa Naserom Orićem.

Naime, Kandidat iz tima Marije Šerifović Sadik Hasanović, koji je dogurao do finala "Zvezda Granda", pozirao je sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i pevao pesme o klanju srpskog stanovništva u Kravici na Božić.

Nakon toga se oglasila Grand produkcija sa zvaničnim saopštenjem da se ograđuje od Sadikovih stavova i postupaka, što vam u celosti prenosimo:

RepublikaFoto: youtube.com
Sadik Hasanović

Press sluzba Grand produkcije: "Muzički talent šou "Zvezde Granda" punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože. Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu.

Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje. Napominjemo, da je kroz 'Zvezde Granda' do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovica načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice. "

Đorđe David se oglasio za naš portal i složio se sa odlukom produkcije:

- Apsolutno se slažem sa odlukom produkcije, kratko je odgovorio roker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran

01.07.2021 14:02

Dobro poznata poslovica Para busi gde burgija nece tako da mi je sve jasno U Srbiji na svim desavanjima prve nagrade odnose oni koji nisu iz Srbije a tolerancija prema njima je kud i kamo veca Nisam ekstremni nacionalista ali pljuvanje po Srbiji je daleko vise placeniji biznis nego u njihovim drzavama

2021

01.07.2021 17:06

Tako je Sadice! Podrska tebi od srca!Dok ova deca sire ljubav drugarstvo pesmu umetnost.... svima vama koji zivite u proslosti i koji huskate po drustvenim mrezama, da vas podsetim sad je 2021 godina. Posto ste mizerni nastavite da I dalje zivite u proslosti ali decu I omladinu pustite na miru da zive u sadasnjosti I buducnosti????????❤❤❤❤

Lucky

02.07.2021 09:08

Ma znala je to brena sve ,odavno Manerno dovodi mudzahedine jer je i ona isto to.Nju treba proterati iz Srbije