(FOTO) BILA JE LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA, A ONDA JE NAPRASNO ODLUČILA DA NAPUSTI SVE: Nećete verovati gde se sada nalazi i KAKO IZGLEDA!

Autor:

Zabava

01.07.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi je znaju kao ljubavnicu Mime Karadžića, a evo kako sad izgleda!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mima Karadžić

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski zavoleli ste je u ulozi Mile Kovač u seriji "Budva na pjenu od mora". Ova atraktivna glumica, po završetku serije, spakovala je kofere i zajednos a suprugom otišla za Ameriku. Tamo žive već dve godine, a ona je prepuna utisaka.

-Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje ,da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je, sve zapravo zavisi što vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promjenu. Ovde je divno da se družite po kućama. Uvek ste u prirodi. Volim i piknike na plaži- kaže za "Puls" Leona.

Ona sa suprugom živi u Santa Barbari, a za to mesto kaže:

 

 

- Santa Barbara ima strašno puno kulturnih događanja pa idemo u bioskop, koncerte, muzeje. Ponekad vikend provedemo samo odlaskom na plažu, odmarajuci. Svaki dan je drugačiji, još nisam upala u svakodnevnicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading