BOLELO ME JE DO SRŽI, PLAKALA SAM NOĆIMA DALEKO OD OČIJU DECE: Jelena Bačić preživela pakao KOJI JE DUGO SKRIVALA PA REŠILA DA OBELODANI!

Autor:

Zabava

01.07.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Bačić Alimpić progovorila o paklu koji je preživela!

RepublikaFoto: instagram.com/jelena_bacic_alimpic
Jelena Bačić Alimpić

Nekadašnja voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić ne krije kroz kakav pakao je prolazila kada je njena prva knjiga izašla u javnost.

Jezivi komentari koji se najmanje odnose na njeno pisanje čekali su je svaki dan, međutim taj period je iza nje i ona tvrdi da je konačno našla mir!

– Strašno je koliko smo naterane kao da se mrzimo i grebemo da bi se izborile za svoje mesto, a sve mi imamo svoje parče neba i svoje mesto pod Suncem. Zahvalna sam bogu na svemu što mi je dao, imam zdravu decu, ja sam još uvek zdrava, bog mi dao pamet da napišem do sad 11 knjiga, šta će meni više od toga? Koga bih ja trebalo da mrzim? Ne mislim da je kasirka manje bitna od mene, ekonomista, bankarka, medicinske sestre. Mislim da su one mnogo veće od mene, jer ja o njima pišem – govori Jelena na temu rivalstva među ženama i njenog novog romana.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

– Posebno dok sam radila na televiziji, teško sam se nosila sa predsrasudama. Radila sam i sa vladikama i sa starletama i moja neka prilagodljivost da sa svakim mogu da razgovaram bila je moj dar, ali su to neki ljudi pogrešno razumeli. Kad sam izdala svoju prvu knjigu, tad sam stvarno prošla kroz pakao. Nisam mogla da jurišam kao Don Kihot na vetrenjače, i da objašnjavam da sam profesor književnosti. Kome, čemu i zašto da objašnjavam bilo šta? A bilo je momenata kada pročitate nešto o sebi što je potpuna glupost i to vas do srži zaboli. Pokušavala sam da to ne uzimam k srcu, ali sam preterano empatična i emotivna, bezbroj noći sam proplakala i uvek sam se trudila da zaštitim decu da oni to ne vide.- osvrnula se i na period svog rada na televiziji.

Jelena je u više navrata isticala kako nema u planu da se vrati na televiziju:

– Mislim da bih bez trunke treme stala pred kamere i vodila šta god hoćete, ali mi to ne nedostaje ni malo. Počela sam da radim na televiziji ‘87 godine i prošla sito i rešeto, i u jednom trenutku sam se umorila. Drugo je što sam emotivna i teško podnosim sve ružne reči i sva omalovažavanja, sve nedobronamerne kritike. Sve što može da te povredi kao čoveka. Više to nisam mogla da podnesem, samo sam želela da se vratim svojoj kući, deci i da budem samo mama i da pišem. Sad sam našla svoj mir, čemu sam težila oduvek – iskreno je zaključila, a prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading