(FOTO, VIDEO) GOCA ŠAULIĆ SA SUZAMA U OČIMA O ŠABANU: Bio bi ponosan da je ovde!

Autor:

Zabava

30.06.2021

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Šaulić postala je prababa male Lane, a sa suzama u očima govorila je o svom pokojnom suprugu Šabanu i koliko bi njemu značilo da vidi sve ovo.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Sanela, Goca i Ilda Šaulić

Goca Šaulić postala je prababa devojčice Lane, a njena ćerka Sanela baba. Njih dve, kao i Gocina druga ćerka Ilda nisu krile radost zbog divnog događaja koji proslavljaju, ali Goca je sa tugom i setom u očima govorila o svom pokojnom suprugu, Šabanu Šauliću.

Naime, ekipa portala Republika bila je na licu mesta, a Goca je vrlo rado dala intervju u kom je iskreno govorila o svom unuku Luki, prinovi u porodici, kao i o Šabanu, te se zahvalila svima što su došli i priznala da je ovo posle dužeg vremena lepa stvar koja se desila u porodici.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Goca Šaulić sa ćerkom Ildom

Rekla je da joj i nije toliko čudno što je u 63.godini prabaka, jer je sa 39 bila već baba, pa joj je ovo nekako prirodan sled stvari, a onda kroz smeh rekla:

- Kategorija pra i nije baš nešto, neka me zovu nana - nasmejale su se zajedno Ilda i Goca, koja je dodala da ima mlađe ekipe koja će čuvati bebu, a ona je ta koja će davati savete.

Foto: ST/Nemanja Pančić
Goca Šaulić sa ćerkama Ildom i Sanelom

Ovo je prvi događaj nakon smrti kralja narodne muzike, a njenog muža, Šabana Šaulića, a Goca je sa knedlom u grlu i suzama u očima dala komentar:

- Šaban bi bio preponosan, Luka je bio njegov prvi unuk, njegova ljubav, njegov ponos, bio je jako vezan za njega i Luka za dedu. Srećna sam, ali tužna što on nije ovde. On je u našem srcu, u nama, nije fizički, ali on je uvek tu - rekla je drhtavo Goca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading