JEDEMO PARČE HLEBA, MAST I ALEVU PAPRIKU: Suzana Jovanović progovorila o životu sa Popovićem, SVI MISLE DA JEDEMO ZLATNIM KAŠIKAMA!

Autor:

Zabava

30.06.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana otkrila detalje koje je malo ko znao!

RepublikaFoto: instagram.com/salon_lepote_katarina
Suzana Jovanović o životu sa Popovićem!

Pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, nedavno se vratila na muzičku scenu albumom koji je koštao 100.000 evra.

Iako važi za jednu od najbogatijih srpskih pevačica, pogotovo nakon prodaje Grand produkcije i plate svog supruga, Suzana otkriva da s porodicom živi skromno i "normalno".

"Imala sam lepo detinjstvo na selu. Ispred kuće mojih roditelja je bila jedna klupica gde smo svi voleli da jedemo parče hleba i masti s malo aleve paprike preko. To je nešto najslađe za jelo, srpska 'nutela'. Najgore mi je bilo kada mi parče hleba padne na pod i to baš na onu namazanu stranu, pa se iznerviram. Hleb i mast su mi bili i ostali omiljeno jelo. I danas to obožavam da jedem", rekla je Suzana i nastavila:

"Sale, deca i ja volimo domaću kuhinju. Jedemo sarmu, bećarac, kupus, grašak, boraniju... to su nam omiljena jela iako možemo da priuštimo sve. Ne volimo ni suši ni neku drugu, eksperimentalnu hranu. Ljudi sigurno misle da jedemo zlatnim kašikama, ali mi smo jedna obična porodica koja živi normalnim životom", prenosi Hit Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading