(FOTO) ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD OVE SVOTE! Otkriveno kolika je PLATA Saše Popovića!

Autor:

Zabava

30.06.2021

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova plata je ogromna, a ni njegova penzija nije manja...

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Ima ogromnu platu!

Lepa Brena i Saša Popović dobili su 30 miliona evra prodajom Granda, što su nedavno proslavili žurkom na koju je došlo pola estrade.

Sada je otkriveno da prodajom produkcije Saša Popović nije napustio svoje radno mesto, ali i koliko tačno iznosi njegova plata.

Kako prenosi "Mondo", Saša će i dalje biti glavni u ovom takmičenju kao kreativni direktor, za šta će, tvrde izvori, dobijati mesečnu platu od 25.000 evra.

Prodaja 49 procenta Granda je završena pre nekoliko meseci, dok su 51 Popović i Brena prodali još 2014. godine, kada su takođe dobili oko 15 miliona evra. Sašin udeo u vlasničkoj strukturi od tada je bio 24 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 25 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja Granda.

Popović je nedavno, na promociji albuma njegove supruge Suzane Jovanović, otkrio da ima penziju 81.900 dinara, kao i da je do sada "uložio 140 penzija u njen album".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading