TAJNI PLAN MARKA MILJKOVIĆA DA SAKRIJE VENČANJE OD OČIJU JAVNOSTI: Zgranućete se kad vidite koju strategiju je sproveo da BI NASANKAO SVE!

Autor:

Zabava

29.06.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku nakon ovog priznanja Marka Miljkovića!

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Luna i Marko otkrili detalje venčanja!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia.

Oni su ovom prilikom pričali o svom venčanju i tome kako su uspeli da se sakriju od svih.

Uspeli smo taj dan da sačuvamo za nas, maksimalno smo želeli da uživamo. Baš smo hteli mir. Nama je to bila poenta da radimo kako smo želeli, ja sam tu bila pred porođaj, nisam htela da se mučim, bio je dobar dan, lepo vreme, sve je izgledalo kao u bajci - rekla je Luna, a onda se Marko nadovezao:

Nama je pošlo za rukom da se sakrijemo. Kroz garažu druge zgrade smo otišli do frizera, pa smo se tamo spremali, ceo plan sam ja tu napravio da nam niko ne bude tu osim ljudi sa kojima smo sarađivali taj dan i kumovi. Drago mi je da je sve ispalo ovako. U opštini kada smo se venčavali, stvarno nam je bio stres kao da smo imali svatove, a to su bili deset automobila paparaca. A i to je trebalo da bude tajna, ali dobro.

Luna je na kraju, pred reklame, progovorila i o tome da li će se vratiti pevanju:

I ako se budem vratila, to ću uraditi zato što je to ta moja neka ljubav, od rođenja, ja sam rođena u muzičkoj porodici. Kako se budem osećala. Sada sam još uvek na porodiljskom, imam do maja fore da odlučim da li ću da se vratim ili ne - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading