OVO JE PRAVA ISTINA! Tamara otkriva zbog čega je otišla sa RTS!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.06.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Grujić otvoreno odlasku sa Radio televizije Srbije, te bez ustezanja progovorila i o novcu.

Foto: youtube.com/ S Tamarom u akciji
Tamara Grujić

Tamara Grujić već godinama uveseljava porodice širom Srbije kojima sa svojim timom u emisiji "Sa Tamarom u akciji" ulepšava dom, ali i život.

Nedavno su se mnogi iznenadili kada je odlučila da ceo projekat prenese na drugu televiziju i ode sa Radio televizije Srbije. Sada otkriva sve detalje: 

 

-Za to vreme je snimljeno 88 epizoda. Uglavnom smo pomagali ljudima koji su živeli na teritoriji Beograda i šire okoline. Od 2016. do kraja 2020. smo u sopstvenoj produkciji snimili 130 akcija na teritoriji severa Kosova i Metohije, i svih ostalih krajeva Srbije. Namerno nismo radili okolinu Beograda, jer je to uglavnom bila glavna zamerka gladalaca. Ovog proleća otišli smo najdalje. Snimili smo 14 epizoda, pomogli smo 13 porodica koje žive u enklavama na Kosovu i Metohiji i renovirali smo jednu osnovnu školu - priča Tamara Grujić.

 

- Zbog neuporedivo boljih produkcijskih uslova. S obzirom da sam ja producent i autor ove emisije, kada kao producent dobijete bolje uslove za rad, mnogo ste kreativniji i bolji kao autor. Naše akcije ne mogu bez sponzora koji nas prate od prve epizode, važno nam je da i oni budu zadovoljni uslovima koje možemo da im ponudimo, a ti uslovi su na Prvoj televiziji mnogo bolji. - rekla je Tamara za Kurir objašnjavajući razlog svoje odluke.

Tamara je skromno odgovorila i na to ko nju usrećuje dok ona ljudima pretvara život u bajku:

-Usrećuje me svakodnevno moja porodica i prijatelji. Roditelji mi pomažu oko Lenke, sa Vukom osim što delim život, delim i posao, pomažemo jedno drugom, a na sreću imam predivne prijatelje sa kojima ovo leto jedva čekam da se družim - rekla je voditeljka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading