(FOTO) INDI POKAZALA FRAJERA KOG JE KRILA OD JAVNOSTI: Isplivale fotke kako se ljube na plaži, a tek njega da vidite, devojke spremite se!

Autor:

Zabava

29.06.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da se obuzdaju!

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi i njen novi dečko

Pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indy svoj ljubavni život krila je svoj ljubavni život sve do sada.

Ona se na estradnom nebu pojavila sa bivšim dečkom Bojanom Bijelićem, a posle raskida sa njim, ona je odlučila da svoje partnere sakrije od javnosti. Nedavno je Indi objavila video snimak na kom se ljubi sa misterioznim muškarcem, zbog čega su svi bili u šoku, a sada je otišla korak napred i pokazala njegovo lice.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi napisala dečku da ga voli

Naime, dok su se provodili na plaži, sunčali i uživali, Indi i njen partner su ovekovečili to fotografijama, a na jednoj se vidi i da mu je pevačica na leđima napisala da ga voli i to kremom za sunčanje sa faktorom, koji je svima potreban kako ne bi izgoreli na suncu.

Svoju liniju dovela je do savršenstva kao i fizički izgled kada je u pitanju lice, pa je potom promenila i boju kose. Indi nije skidala osmeh sa lica na fotografijama, što možete i videti, a njen ljubavni partner joj je krasio svaki kadar.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi i dečko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading