U POČETKU GA JE TERALA, ONDA JE SHVATILA DA TREBA DA GA PUSTI: Isplivali dugo skrivani detalji iz PORODICE ŽIVOJINOVIČ, OVO NISTE ZNALI O PRIJI I FILIPU!

Autor:

Zabava

29.06.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji dugo skrivani od javnosti!

RepublikaFoto: e-stock agency
Prija i Filip..

Iako su proslavili godišnjicu braka i važe za najskladniji par na estradi, reklo bi se da Filip Živojinović umorio od popularnosti svoje žene, pa nema više volje da joj bude pratilac na javnim dešavanjima.

– Ne može čovek da se pojavljuje svuda gde ona mora, ima on svoje obaveze, šta ima da vodi abrove sa pevačicama i pozira fotografima. Ona se u početku ljutila, terala ga da ide, ali je shvatila da treba da ga pusti, te da joj je bolje da da ode sa šminkerom Dušanom Lazićem i svi srećni.

Često Priji društvo pravi Brena kada je u zemlji. Razume je žena, i sama ima isti problem sa Bobom, pa joj i kaže da su muževi takvi, da ne treba da zamera – otkriva blizak izvor Aleksandri Prijović, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading